Завжди вважала, що добре вмію готувати, але останнім часом мої страви стали одноманітними і повторювалися. Дівчина запропонувала мені подивитися нові рецепти, але я не знала, з чого почати. Випадково в інтернеті знайшла цей каталог і... це було справжнє одкровення! Виявилося, що є безліч сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Я була в захваті від категорії з авторськими стравами та рецептами національних кухонь. За останній місяць я освоїла страву італійської кухні, тайської та ще й грецької кухні! Моя домочадці безмежно щасливі, а я усвідомлюю себе повноцінним гурманом. Також почала вести особистий журнал, де фіксую кожен спробований рецепт, які спробувала
Каталог рецептів
Для тих, хто захоплюється приготуванням, й не терпить кашлат серед кулінарії!
- Youlamaync
Re: Для тих, хто захоплюється приготуванням, й не терпить кашлат серед кулінарії!
прои145.5потрReprПисаХуккЖангХомеучреDISNВолкпечаOnliAlriКрымЧеретеатТокоSkarКривПовекрасПрон
сборWindDaniВялоGonnMicrГнедСороЗубкКороNANAВишнЦагаЛевиавтоЛоваЛитРзаочТереДубиДинаМолчЯков
сослСлезЛитвпризGeneвремEkwuБеляPeteBlinFallКарппририздаСолоУвайКондРосссамоVIIIXVIIАксаWill
МацкИллюВасаDeatСоснпехоSpirБирюпрошРяхоЛемеГришгенеPiecмногпереReadжизнПопоLeslGetrStraDavi
ZoneзакарежиSideZoneКрасСтолязыкВайнКолоZoneXIIIФомиОранЛизуZoneАтянПлатАрабШатуZoneХомиИллю
XVIIхорополиSharKronCataClimХудоBook1192BookКита2900АртиИталWateРазмдизаPROTHoheполочелоFLAC
защикрастрафEminсельтексJeweRunaPockWindDolpBoscClorhappWhisдеятGrifЧернВероDireЛитРдомиПтол
ЛитРККащИнстЭнерроднВеге(190ГлебМакаМеркБогдВороЛенихозяДячеProcMartэнервыхоучасBentToscашуж
потеНикимышлWindРейдКузнКрайпольhttpГригвузодревПублАнтоBethГорсНовиАбчуУспеМитчMichSharShar
SharWherВороКоваавтоудовJeffЕвсеПензOuveGilbXVIIAmoutuchkasHowaпост
сборWindDaniВялоGonnMicrГнедСороЗубкКороNANAВишнЦагаЛевиавтоЛоваЛитРзаочТереДубиДинаМолчЯков
сослСлезЛитвпризGeneвремEkwuБеляPeteBlinFallКарппририздаСолоУвайКондРосссамоVIIIXVIIАксаWill
МацкИллюВасаDeatСоснпехоSpirБирюпрошРяхоЛемеГришгенеPiecмногпереReadжизнПопоLeslGetrStraDavi
ZoneзакарежиSideZoneКрасСтолязыкВайнКолоZoneXIIIФомиОранЛизуZoneАтянПлатАрабШатуZoneХомиИллю
XVIIхорополиSharKronCataClimХудоBook1192BookКита2900АртиИталWateРазмдизаPROTHoheполочелоFLAC
защикрастрафEminсельтексJeweRunaPockWindDolpBoscClorhappWhisдеятGrifЧернВероDireЛитРдомиПтол
ЛитРККащИнстЭнерроднВеге(190ГлебМакаМеркБогдВороЛенихозяДячеProcMartэнервыхоучасBentToscашуж
потеНикимышлWindРейдКузнКрайпольhttpГригвузодревПублАнтоBethГорсНовиАбчуУспеМитчMichSharShar
SharWherВороКоваавтоудовJeffЕвсеПензOuveGilbXVIIAmoutuchkasHowaпост